Ingenjör till Ellevio!

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Clevry och sedan uthyrd som konsult till Ellevio. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Clevry och frågor om rollen eller Ellevio ställs till Clevry och ansvarig konsultchef, i detta fall Ida Högberg ( i (mailto:elin.karlsson@studentwork.com)da.hogberg@clevry.com). Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdagen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som driftplanerare ingår du i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans Ellevios Driftplanering som är placerad i Karlstad och arbetar på Sveriges största driftcentral.

Som Driftplanerare ansvarar du för att arbete i Ellevios nät utförs på ett korrekt och säkert sätt. Detta gör du genom att granska och säkerställa idrifttagningar i kommande underhållsarbeten och investeringsprojekt. Till en början kommer du att lägga stort fokus på att upprätta och skriva driftordrar som innehåller viktig information för hur ström ska kopplas ur. Allteftersom kommer rollen att byggas på och då även innefatta behandling av arbetsbegäran samt granskning av driftordrar. Du samarbetar med flera gränsytor inom Ellevio men även mot entreprenörer och kunder som ska informeras om kommande avbrott. Detta kräver att du kan kombinera din analytiska och kommunikativa förmåga.

Övrig information:

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning med inriktning mot elkraft, elektroteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Autocad, har kunskaper i ESA alternativt om du tidigare har jobbat i fält som exempelvis fälttekniker.

Som person tror vi att du som söker är samarbetsvillig och sätter laget-före-jaget. Du är även analytisk, kommunikativ och har ett öga för detaljer. Vidare kan du jobba strukturerat med fokus på kvalité även när tempot bitvis ökar. För att trivas och utvecklas i rollen tror vi också att du är kundorienterad och gillar att arbeta med olika tekniklösningar. Slutligen bör du även vara prestigelös och ödmjuk.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnClevry Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5567230486
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeArbetsledare, elkraft
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Clevry Sweden AB söker en person till denna tjänst som arbetsledare, elkraft med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som arbetsledare, elkraft hos Clevry Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2022-04-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ingenjör inom elkraft eller elektroteknik till Ellevio!

Studentwork Sweden AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, anläggning, elkraft i Karlstad.

2021-05-12

Mer info

Ingenjör inom elkraft eller elektroteknik till Ellevio!

Studentwork Sweden AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, anläggning, elkraft i Karlstad.

2021-05-21

Mer info

Projektingenjör till Schneider Electric i Karlstad

Needo Recruitment Group AB söker en person till tjänsten som automationsingenjör, elkraft i Karlstad.

2021-09-17

Mer info