Butiksmedarbetare, Snabbgross Karlstad

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Är du på jakt efter en karriär inom försäljning, inköp, marknadsföring? Nu har du chansen att börja jobba som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror hos Axfood Snabbgross AB. För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Karlstad då det är tjänsteorten.

Axfood Snabbgross AB har just nu två lediga tjänster som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Söker du efter en spännande karriär som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror? Sök jobbet hos Axfood Snabbgross AB senast måndag den fjärde december 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist. Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss. Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny medarbetare till vårt härliga gäng på Snabbgross Karlstad.

Som butiksmedarbetare kommer du att ha ett varierande arbete. Allt från kassaarbete, beställningar, plock av varor i butik eller i E-handel samt varuexponering. I din vardag möter du kunden som du ska bearbeta aktivt för att driva lönsam försäljning. Du kommer även medverka i butikens förbättringsområden, utveckling och säkerställa en god kundupplevelse och arbetsmiljö. Arbetet är fysiskt och kan innebära en del tunga lyft.

Vem är du?

Du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning, vilket är en förutsättning för rollen. Vi uppmuntrar mångfald av sökande till våra tjänster och har du även kunskap av andra språk ser vi det som positivt. Om du gillar när tempot är högt, är duktig på att prioritera och samtidigt noggrann, är kvalitetsmedveten och har lätt för att arbeta i team, då kommer du att trivas hos oss på Snabbgross.

Du har en gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Det är en fördel om du har jobbat inom servicebranschen, gärna butik/livsmedel.

Det här erbjuder vi

Vi är anslutna till Handelsanställdas kollektivavtal

Pension och försäkringar enligt kollektivavtal

Rabatt hos våra kedjor

Friskvårdsbidrag (när du varit anställd i minst 3 månader)

Omfattning: Extra arbete vid behov.

Tillträde: 2023-12-04 eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Du kommer att variera mellan att arbeta tidig morgon, dagtid, kvällar och helger.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Robert Rehnberg, 0703797619 Robert.rehnberg@axfood.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-12-04. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood

Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se.

Om Snabbgross

Under flera decennier har Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. Vi strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. Vi har 30 butiker som sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med cirka 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med vår e-handel. Tillsammans med bland annat Willys, Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnAxfood Snabbgross AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5560003575
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeButikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Axfood Snabbgross AB söker två personer till denna tjänst som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror hos Axfood Snabbgross AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Butiksmedarbetare, Willys Karlstad Bryggudden (extrapersonal)

Willy:S AB söker en person till tjänsten som butikssäljare, dagligvaror/medarbetare, dagligvaror i Karlstad.

2023-12-01

Mer info

Kyltekniker till Karlstad

Francks Kylindustri Sweden AB söker en person till tjänsten som kylmontör/kyltekniker i Karlstad.

2023-07-07

Mer info

Vi söker utbildade ordningsvakter till Karlstad

Avarn Security AB söker fem personer till tjänsten som ordningsvakt i Karlstad.

2023-07-07

Mer info