Få träning på jobbet - däcksäsongen är på ingång.

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Om företaget

Nu är det dags igen att hålla vägarna säkra och bilisterna bötesfria. Nu söker vi däckmontörer för säsongsarbete under hösten. Här får du möjlighet att komma in i branschen och utöka ditt nätverk. Du arbetar i team med ett gäng härliga kollegor och dina timmar på gymmet kommer till fördel. Här passar du som trivs med att arbeta i ett högt tempo, där arbetsdagen flyter på och går fort.

Urval sker löpande, är du intresserad - sök direkt!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som däckmontör innefattar däckmontering, krängning och skiftning.

Din profil

Vi söker dig som har B-körkort, fordons- eller industriutbildning och/eller erfarenhet från fordons- eller industribranschen. Jobbet kan vara tungt och passar dig med god fysik, är händig och har lusten att lära dig mer om fordon. Du tycker om att hugga i när det behövs och trivs i ett högt arbetstempo. Du kan rapportera i databaserade system, föredrar att arbeta i team och talar svenska för samarbetets skull. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete.

Välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnIndustri Support Värmland AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5565737482
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDäckmontör/Däck- och hjulmekaniker
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Industri Support Värmland AB söker en person till denna tjänst som däckmontör/däck- och hjulmekaniker med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som däckmontör/däck- och hjulmekaniker hos Industri Support Värmland AB skickar du in din ansökan senast 2022-10-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lärare på mellanstadiet 4-6 Färjestadsskolan

Karlstads kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 4-6 i Karlstad.

2022-09-19

Mer info

Förskollärare på Klara förskola

Karlstads kommun söker en person till tjänsten som lärare i förskola/förskollärare i Karlstad.

2022-09-14

Mer info

IT-arkitekt med fokus på lösningsarkitektur

Karlstads kommun söker en person till tjänsten som it-arkitekt/lösningsarkitekt i Karlstad.

2022-09-16

Mer info