CE-chaufförer sökes

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Om du gillar ett serviceinriktat arbete med många kundkontakter, trevliga arbetskamrater och att röra på dig i arbetet så skulle du trivas hos oss!

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i vårt team med ca 100 chaufförer, 10 arbetsledare, en trafikledare och driftchefen. En arbetsdag kan bestå av uppgifter så som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till kund.

Vi är ett distributionsåkeri med huvudkontor i Karlstad, med undantag från vissa fjärrlinjer som utgår från Örebro eller Stockholm. Vårt huvudsakliga uppdrag är att tillgodose företag med kompletta transport- och logistiklösningar. Vi är stolta över att vara DB Schenkers största transportör i Värmland på stycke flöde, och trafikerar idag även hela Mälardalen. Vårt distriktet sträcker sig också en bra bit nedan för Åmål och Gullspång.

Kvalifikationer:

Har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar när saker går undan passar du hos oss! Du har ett gott öga för hur du lastar olika typer av gods optimalt i lastbilen. Du är också social och gillar att lösa ev utmaningar tillsammans med våra kunder.

Vi behöver i första hand att du har CE-kort och ett giltigt YKB. Det kommer att glädja oss lite extra om du även innehar truckförarbevis och ett giltigt ADR-bevis för farligt gods. Du har god datavana, då alla ordrar hanteras i handdator.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBgab Godsservice i Karlstad AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561945469
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDistributionsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Bgab Godsservice i Karlstad AB söker två personer till denna tjänst som distributionsförare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som distributionsförare hos Bgab Godsservice i Karlstad AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

CE-Chaufförer sökes till karlstad

OnePartnerGroup Örebro AB söker en person till tjänsten som distributionsförare i Karlstad.

2021-10-25

Mer info

Idrottslärare sökes till Molkom

Nyed Friskola Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som lärare i praktiska och estetiska ämnen i Karlstad.

2021-10-05

Mer info

Personliga assistenter sökes till våra kunder i Karlstad – vikarier

Frösunda Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Karlstad.

2021-10-05

Mer info