Larminstallatör/Larmtekniker

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Är du intresserad av att jobba inom installation, drift, underhåll? Det är nu möjligt för dig att få jobb som installationstekniker hos Verisure Sverige AB. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Verisure Sverige AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Karlstad. Verisure Sverige AB har just nu ett ledigt jobb som installationstekniker. Bli en del av Verisure Sverige AB genom att ansöka till jobbet som installationstekniker senast onsdag den sjätte december 2023.


Jobbannons

Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larminstallatör/tekniker hos oss!

Om tjänsten

I rollen som larminstallatör/tekniker på Wermlandslarm, professionell partner till Securitas Direct, kommer du att arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakter.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, brandvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom kameraövervakning och passagekontroll.

Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.securitasdirect.se

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Personliga egenskaper 

Som person ser vi att du är ambitiös, serviceinriktad och besitter stor social kompetens. Du ska kunna arbeta målinriktat i ett högt tempo både självständigt och i grupp. Du har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling. Vidare är du strukturerad och ordningsam samt besitter ett stort teknik och säkerhetsintresse.

För dig är det en självklarhet att fokusera på möjligheter istället för problem.

Utbildning och erfarenhet 

Du har erfarenhet av svagströmsinstallationer inom larmbranschen och i nätverksmiljö eller liknande arbete.

Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS Brottsregister.

Ett krav är också att du ska inneha B-körkort.

Varaktighet/arbetstid

Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning. Månadslön. Tillträde omgående.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

John-Eric Nilsson, Platsansvarig

070-30 30 822

jen@wermlandslarm.se

Wermlandslarm AB är en professionell partner till Securitas Direct och har dryga 3000 kunder i Värmland och norra Dalsland med kontor i Karlstad.

Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVerisure Sverige AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561532176
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeInstallationstekniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Verisure Sverige AB söker en person till denna tjänst som installationstekniker med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som installationstekniker hos Verisure Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfaren Systemarkitekt

Knowit AB (Publ) söker en person till tjänsten som mjukvaruutvecklare i Karlstad.

2023-07-04

Mer info

Erfaren Systemutvecklare .NET

Knowit AB (Publ) söker en person till tjänsten som mjukvaruutvecklare i Karlstad.

2023-07-04

Mer info

Kyltekniker till Karlstad

Francks Kylindustri Sweden AB söker en person till tjänsten som kylmontör/kyltekniker i Karlstad.

2023-07-07

Mer info