IT specialist, Integration och BI

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter anställning inom data/it? Nu har du chansen att börja jobba som it-strateg hos Nordic Paper Bäckhammar AB. Nordic Paper Bäckhammar AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Denna tjänst finns tillgänglig i Karlstad som är tjänsteorten. Nordic Paper Bäckhammar AB söker för närvarande efter en person att anställa inom it-strateg-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som it-strateg hos Nordic Paper Bäckhammar AB är söndag den tionde december 2023.


Jobbannons

Är du en engagerad specialist som vill arbeta med moderna teknologier och driva framtidens utveckling av spännande högteknologiska lösningar? Vi behöver förstärka vår organisation med en IT-specialist inom BI och integrationer!

  • Vi söker dig som har starkt intresse för Business Intelligence och vill fortsätta utvecklas och ligga i framkant.
  • Detta är en ny roll på företaget och du får vara drivande i utmanande och varierande projekt inom en mycket spännande bransch
  • Det är ett arbete som ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet, men som också innebär spännande utmaningar och möjligheter till innovation i gränslandet mellan IT och analys

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats i ett hållbart och expansivt bolag som sätter din personliga utveckling i fokus. Med vår strävan att ständigt bli bättre blir du, oavsett roll, alltid en viktig och högt värderad spelare i vårt lag.

IT-avdelningen på Nordic Paper ansvarar för att tillhandahålla affärsstödjande IT-funktioner och tjänster och är en viktig del av Nordic Papers verksamhet. Vårt IT-landskap består idag av konfigurerade standardsystem, egenutvecklade system och molntjänster. Rollen som IT specialist, Integrationer och BI innebär att stötta IT och verksamheten i det operativa och praktiska arbetet inom rapportlösningar.

I arbetsuppgifterna ingår

  • Agera som systemförvaltare inom området - Arbeta med kravställning, utveckling och testning.
  • Jobba nära verksamheten och omsätta behov i relevanta analysstöd.
  • Databasmodellering och design av Data Warehouse-lösningar

Det är meriterande om du har kunskap om och förståelse för följande områden

  • Microsofts BI-plattform (SQL Server), Power BI, Qlik.
  • Azure Integration Services, Logic Apps, Service Bus, Functions.
  • God teknisk kunskap av REST API och Meddelandehantering.
  • Förståelse kring säkerhetslösningar inom integration och API:er.

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

Har en examen inom IT, teknik eller motsvarande som kan anses som likvärdig. Antingen har du även haft en roll som specialist inom IT och teknik, alternativt har längre dokumenterad erfarenhet inom området och vill ta nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom IT som gjort att du byggt dig en mycket stadig grund inom området, samt att du är väl insatt i både hård- och mjukvaruutveckling.

För att trivas i rollen tror vi även att du trivs med ett dynamiskt arbetssätt vad gäller att ta initiativ till att driva projektet framåt, samtidigt som du är lyhörd till berörda personer och dess kunskap i din omgivning. Du har förmåga att planera och prioritera för att leverera inom givna tidsramar och med önskad kvalitet. Du är även kommunikativ, social och vägledande där du kan fungera som en hjälpande hand för organisationen.

Vad erbjuder vi?

Utöver flextid, generösa pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag, trivselpeng och goda utbildningsmöjligheter får du chansen att bli del i ett framåttänkande och innovativt företag. Hos oss är ingen idé för stor eller för liten och vi välkomnar egna initiativ. Vi är måna om att behålla våra medarbetare och värderar därför varje individs utveckling högt.

Om Nordic Paper

Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors, Säffle, Greåker (Norge) och Québec (Kanada). Huvudkontoret finns i Karlstad. Vi tillverkar kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar, samt naturligt greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelsindustrin, exempelvis som bakplåtspapper.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är vi noterade på Nasdaq Stockholm.

Om anställningen

Tjänsten är heltid, tillsvidare med placeringsort Karlstad eller på någon av våra anläggningar. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 10 december men urval och beslut kan komma att ske tidigare, så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten kontakta Patric Johansson, IT-chef, via mejl, patric.johansson@Nordic-paper.com. Vid frågor om rekryteringen kontakta Louise Andersson, HR via mejl, louise.andersson@nordic-paper.com

I denna rekrytering har vi gjort våra val gentemot media och annonsering. Vi undanber oss därför kontakt med media-och rekryteringsföretag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNordic Paper Bäckhammar AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560448952
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeIT-strateg
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Nordic Paper Bäckhammar AB söker en person till denna tjänst som it-strateg med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som it-strateg hos Nordic Paper Bäckhammar AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Universitetsadjunkt i biologi

Karlstads Universitet söker en person till tjänsten som universitets- och högskoleadjunkt i Karlstad.

2023-11-09

Mer info

Passal Assistans söker engagerad biträdande jurist

Passal AB söker en person till tjänsten som biträdande jurist i Karlstad.

2023-11-14

Mer info

Rehabiliteringsassistenter, Rehabiliteringen specialistvård, sommarvik 2024

REGION VÄRMLAND söker två personer till tjänsten som rehabiliteringsassistent i Karlstad.

2023-11-15

Mer info