Är du vår nya Safety and Security Manager till IKEA Karlstad?

Publiceringsdatum: 2021-10-13

VEM ÄR DU

Vi söker en erfaren ledare som med sitt trygga närvarande ledarskap vill ansvara för IKEA Karlstad varuhusets säkerhet i rollen Safety and Security Manager.

För att lyckas i uppdraget tror vi att du motiveras att jobba strukturerat och tydligt då rollen styrs till stora delar av manualer och säkerhetsföreskrifter på IKEA. För att driva säkerhetsfrågan framåt bygger du relationer och samarbete. För att lyckas med det behöver du vara tillgänglig, en god lyssnare, involverande, kunna planera och följa upp. Du är naturlig i en roll där du får möjlighet att utbilda och coacha alla anställda på varuhuset. Du ger beröm för positiva bidrag samt ger konstruktiv kritik då det behövs. Genom att föregå med gott exempel skapar du en miljö där IKEA kulturen är stark och där mångfalden av våra besökare och medarbetare uppskattas.

Vi sätter stor vikt vid dina ledaregenskaper och ser gärna att du har erfarenhet av en ledande roll. Vi rekryterar i första hand utifrån värderingar, och därefter utifrån kompetens och erfarenhet. Läs gärna mer om våra värderingar på vår hemsida.

DITT ANSVAR

På Safety and Security på IKEA erbjuder vi stöd för att säkerställa en trygg och säker miljö för våra medarbetare och kunder. Vi skyddar våra tillgångar och varumärket IKEA. Safety & Security arbetar proaktivt för att identifiera befintliga och framtida risker samt minimera effekterna av dessa inom ramen för vårt arbete. I rollen som Safety and Security Manager har du det övergripande ansvaret över säkerheten i varuhuset.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Säkerställa att vi har en trygg och säker miljö för medarbetare och kunder genom utbildningar, revisioner, inspektioner och uppföljningar.

Se till att alla säkerhets- och trygghetssystem fungerar optimalt och att de följer standarder på IKEA och nationella lagkrav.

Säkerställa att regler och riktlinjer på IKEA samt nationella lagkrav efterlevs.

Genom systematiskt säkerhetsarbete bidra till att vi uppnår positiva resultat i hela varuhuset vid säkerhetscheckar och försäkringsbesiktning.

Du kommer ingå i varuhusets krisgrupp och där hantera samt samordna eventuella nödsituationer enligt krisplan.

Rollen inbegriper inte ett personalansvar. Du coachar och är sparringpartner för ditt uppdrag inom Safety & Security och vår lokala ledningsgrupp. Du fungerar som en IKEA ambassadör genom att skapa förtroende i kontakten med din matrispartner på vårt Service Office och andra aktörer som t.ex. Polis, Räddningstjänst, Väktarbolag och Försäkringsbolag. Uppdraget kräver flexibilitet och tillgänglighet under ibland obekväma arbetstider så som kvällar och helger.

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!

Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning med en initial provanställning på sex månader.

Startdatum den 15:e november eller enligt överenskommelse. Kontraktsmåttet är 38,25h/v och arbetstid innefattar även kvällar och helg samt viss jourverksamhet.

Har du frågor angående uppdraget vänligen kontakta Business Navigation & Operations Manager Niclas Wilke, niclas.wilke2@ingka.ikea.com.

Har du frågor angående rekryteringsprocessen eller behöver teknisk support är du välkommen att höra av dig Recruitment- and Selection Specialist Markus Meltzer, markus.meltzer@ingka.ikea.com.

Sista dagen för ansökan är 31:e oktober men tveka inte sök gärna redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnIKEA Svenska Försäljnings AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560747569
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSäkerhetschef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

IKEA Svenska Försäljnings AB söker en person till denna tjänst som säkerhetschef med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som säkerhetschef hos IKEA Svenska Försäljnings AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Karlstad: Affärsområdesansvarig till företag i Värmland

Jobbakuten Väst AB söker en person till tjänsten som key account manager i Karlstad.

2021-10-04

Mer info

Är du vår nya Executive Assistant?

Löfbergs Lila AB söker en person till tjänsten som vd-sekreterare i Karlstad.

2021-10-18

Mer info

Account Manager till karriärbyrån Procruitment

Procruitment AB söker en person till tjänsten som account manager i Karlstad.

2021-10-22

Mer info