Skiftledare med servicekänsla på Pizza Hut

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hotell, restaurang, storhushåll? Happyr AB söker just nu efter en servitör/servitris och du kan vara den de letar efter. Detta är ett jobb på deltid där Happyr AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

För detta jobb är Karlstad den angivna tjänsteorten. Happyr AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som servitör/servitris. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Låt Happyr AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som servitör/servitris! Ansök seast onsdag den tjugonde december 2023.


Jobbannons

Pizza Hut rekryterar: Skiftledare med servicekänsla

1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. 

Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coachning. Din positiva attityd skapar en god atmosfär både hos gäster och medarbetare. Du är noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål som går att mäta. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén.

Att arbeta som skiftledare på Pizza Hut innebär att du ansvarar för restaurangen under dina arbetspass,

ansvarar för inköp, personal- och varukostnader,  leder, motiverar och coachar dina medarbetarna, 

har fokus på detaljer och arbetar aktivt mot restaurangens uppsatta försäljningsmål

Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

Vi växer i Sverige och det betyder att möjligheterna att utvecklas inom Pizza Hut är stora, du sätter gränsen för hur långt du ska gå, vi kommer alltid finnas där för dig när du är redo att utvecklas inom Pizza Hut.

I Pizza Hut Academy ingår grundläggande restaurangutbildning där du får lära dig hur det är att arbeta hos oss och inom restaurangbranschen, dina framsteg följs upp noga så du aldrig ska sluta utvecklas. Du kommer från dag 1 att ha en handledare som kommer hjälpa dig på din resa inom Pizza Hut.

När du är redo och får förtroendet är nästa steg våra ledarskapsutbildningar. Från dom kan du lära dig att utbilda nya medarbetare, bli skiftledare, biträdande restaurangchef och tillslut restaurangchef.

Har du viljan, drivet, engagemanget, ambitionen och kunskapen så har vi möjligheterna för dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnHappyr AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5569715963
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServitör/Servitris
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Happyr AB söker en person till denna tjänst som servitör/servitris med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som servitör/servitris hos Happyr AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Skiftledare med servicekänsla på Pizza Hut

Happyr AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Karlstad.

2023-11-22

Mer info

Sjuksköterskor sökes till vårt team på medicinkliniken, avdelning 58 CSK

REGION VÄRMLAND söker fyra personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Karlstad.

2023-10-30

Mer info

Läkemedelsansvarig

Apoteket AB söker en person till tjänsten som läkemedelsansvarig apotekare i Karlstad.

2023-11-14

Mer info