Sjuksköterskor, neurologi- och rehabiliteringskliniken, avdelning 34

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Välkommen i teamet!

Hos oss på neurologi- och rehabiliteringskliniken har vi en avsevärd blandning av urakut vård till vård över lång tid. Vi är med hela vägen. Du kan ena dagen ta emot patienter från IVA och nästa dag vara en del i patientens långa kamp för att komma upp på sängkanten, pussa frun för första gången och till slut gå ut från avdelningen - med allt vad det innebär av toppar och dalar under vårdtiden. Blandningen av urakut vård och vård över längre tid gör att vi har "lite av allt det göttiga i påsen" som en medarbetare sa. Välkommen du också!

Sjuksköterskor, neurologi- och rehabiliteringskliniken, avdelning 34

Arbetsuppgifter

Det här är vi på neurologi- och rehabiliteringskliniken:

Vi är två specialistkliniker i en. Vi har ansvar för neurologisk vård samt rehabiliteringsmedicin i Värmland. Vi är ett eget verksamhetsområde, något som är ovanligt utanför universitetssjukhusen. All neurologisk vård är samlad i ett verksamhetsområde- hjärnskadeteam, rehabilitering, akuta och kroniska neurologiska sjukdomar och stroke. Här har vi slutenvård på två vårdavdelningar, stor öppenvårdsmottagning, dagrehabilitering samt egen jourlinje för neurologi.

Avdelning 34 är en avdelning där vi vårdar och rehabiliterar personer med neurologiska sjukdomar samt personer med förvärvade hjärnskador som rehabiliteras på hjärnskadeteamet. Avdelningen har 10 vårdplatser för akut neurologi och 7 platser för rehabilitering på hjärnskadeteamet.

Vi håller oss uppdaterade och tar till oss nya rön vilket ger god och stabil kompetens inom alla yrkesgrupper. Kurser och konferenser är därför en del i vår utveckling. På vår klinik är det nära till erfarna kollegor och teamet runt patienten är grundbulten i vårt arbete. Våra chefer finns nära och vi månar om en öppen kultur där vi lyfter både problem och glädjeämnen. En annan yrkesgrupp som tillhör kliniken är kuratorer och vi har också nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, neuropsykologer, logoped, musikterapeut och dietist.

Heltid eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Mixtjänstgöring eller nattjänstgöring.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Det här är du:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill vara med och driva utvecklingen framåt både inom neurologi och rehabiliteringsmedicin Det ger oss, och den vård vi bedriver, ännu bättre resultat. Vi vill att du är en positiv person som gillar att jobba i team, stötta kollegor, utveckla dig själv och arbetskamrater samt stimuleras av utmaningar. Erfarenhet inom området ses som positivt men du som är helt ny är välkommen att bygga upp din erfarenhet och kompetens här hos oss.

Urval sker kontinuerligt.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare för Vårdförbundet nås via växeln, 010-831 50 00

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSjuksköterska, grundutbildad

Ansökan

REGION VÄRMLAND söker två personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION VÄRMLAND skickar du in din ansökan senast 2021-01-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterskor, neurologi- och rehabiliteringskliniken, avdelning 34 och 59

REGION VÄRMLAND söker fyra personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Karlstad.

2020-07-31

Mer info

Sjuksköterskor, neurologi- och rehabiliteringskliniken, avdelning 34 och 59

REGION VÄRMLAND söker fyra personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Karlstad.

2020-08-24

Mer info

Avdelningschef, öron-, näsa- och halskliniken

REGION VÄRMLAND söker en person till tjänsten som avdelningschef, landsting i Karlstad.

2020-06-30

Mer info