Distriktssköterska/sjuksköterska Jourcentralen Karlstad

Publiceringsdatum: 2023-01-25

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Om verksamheten

Jourcentralen ligger centralt i Karlstad och bemannas med läkare från vårdcentraler i Karlstad, Kil och Forshaga och privata vårdcentraler.

Anställda på jourcentralen är enhetschef, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor samt vårdadministratörer.

Jourcentralen är öppen vardagar 18.00-21.00 samt helg/helgdagar 09.00 – 21.00.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som sjuksköterska/distriktssköterska på jourcentral innebär att du kan ta egna beslut, vara självständig, ta egna initiativ samt samarbeta. Du kommer träffa patienter som är bokade av 1177 men också patienter som är bokade av vårdcentralerna i området. Vi har nära samarbete med akuten, ambulansen, 1177 och kommunen.

Som sjuksköterska/distriktssköterska kan du komplettera din nuvarande anställning med viss procent på jourcentralen exempel en helgdag/helg på 6 veckor eller enligt överenskommelse. Våra arbetstider är vardagar : 17.00-21.30 samt helgdagar 08.00 - 15.30 eller 14.00 - 21.30.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller distriktsköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Som person är du självgående, tar ansvar för och planerar dina uppgifter samt har en bra samarbetsförmåga. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du ser också till helheten i handling och beslut.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION VÄRMLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000156
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION VÄRMLAND söker tre personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION VÄRMLAND skickar du in din ansökan senast 2023-02-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterska till Jourcentralen Karlstad

REGION VÄRMLAND söker två personer till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Karlstad.

2023-01-18

Mer info

Revisionskonsulter till EY Karlstad, augusti 2023

Ernst & Young AB söker sju personer till tjänsten som revisor i Karlstad.

2022-08-29

Mer info

Erfaren kyltekniker till Francks Kylindustri AB i Karlstad

Francks Kylindustri Sweden AB söker en person till tjänsten som kylmontör/kyltekniker i Karlstad.

2022-09-02

Mer info