Servicemedarbetare, sommarvikariat 2021

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionservice uppdrag är att stödja regionens verksamheter genom att tillgodose behovet av tjänster inom utvalda områden. Vi ansvarar för att våra tjänster utförs med hög effektivitet och kvalitet.

Servicemedarbetare, sommarvikariat 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker servicemedarbetare för sommarvikariat, sommaren 2021. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktig för verksamheten och arbetsgruppen. Som servicemedarbetare är ditt uppdrag att stödja vården genom att tillgodose behovet av tjänster inom lokalvård, patienttransport, distribution, storkök samt café och butik. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst.

Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som servicemedarbetare eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Övrig information

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kallad till en digital rekryteringsdag i mars 2021, mer information får du i en separat inbjudan. Går du inte vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få ett mail som informerar detta.

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, kan jobba både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och stimuleras av att ge bra service. Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal- och skrift. Du har gymnasiekompetens. Erfarenhet från serviceyrken är meriterande. För de flesta av våra tjänster ska du ha fyllt 18 år eftersom många av våra arbetsuppgifter kan vara fysiskt krävande och arbetstiden kan även innefatta kvällar och helger.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Här kan du läsa mer om våra sommarjobb

https://regionvarmland.se/sommarjobb

Facklig företrädare nås via växeln, 0108315000

Om jobbet

Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
ArbetstidHeltid
Omfattning11 dagar - 3 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeStädare/Lokalvårdare

Ansökan

REGION VÄRMLAND söker personer till denna tjänst som städare/lokalvårdare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som städare/lokalvårdare hos REGION VÄRMLAND skickar du in din ansökan senast 2021-02-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ambulanssjukvårdare med Prio 1 behörighet, sommarvikariat 2021, Värmland

REGION VÄRMLAND söker personer till tjänsten som ambulanssjukvårdare i Karlstad.

2020-10-30

Mer info

Ambulanssjuksköterskor/sjuksköterskor, sommarvikariat 2021, Värmland

REGION VÄRMLAND söker personer till tjänsten som ambulanssjuksköterska i Karlstad.

2020-10-30

Mer info

Ambulanssjukvårdare med Prio 1 behörighet, sommarvikariat 2021, Värmland

REGION VÄRMLAND söker personer till tjänsten som ambulanssjukvårdare i Karlstad.

2020-11-02

Mer info