Timvikarier till Funktionsstöd

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarie hos Funktionsstöd.

Vi söker dig som vill stödja människor utifrån deras individuella behov och trivs med ett omväxlande arbete.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en lämplig utbildningsbakgrund såsom exempelvis omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller pedagogisk utbildning av något slag. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med särskilda behov. Du har förmåga att hantera utåtagerande beteende utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.

Arbetspassen är förlagda veckans alla dagar och kan vara såväl dag, kväll som natt samt helger. Bilaga J tillämpas.

Du ska ha fyllt 18 år.

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap, intresse och förståelse för människor med funktionsnedsättning.

Som person är du en trygg, stabil och flexibel person samt en förmåga att se möjligheter. Arbetet inkluderar både ensamarbete och i grupp vilket innebär att det är viktigt att du är självgående och tar eget initiativ i arbetet, men också har lätt för att samarbeta med andra.

I din roll är kommunikation är en viktig del av arbetet och därför krävs att du har mycket god svenska i både tal och skrift. Du har en god datavana samt körkort är ett krav inom vissa områden.

Vår gemensamma värdegrund ställer krav på ett professionellt och medmänskligt bemötande i kontakten med våra kunder och anhöriga, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur belastningsregistret.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnKarlstads kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2120001850
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStödassistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Karlstads kommun söker fem personer till denna tjänst som stödassistent med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som stödassistent hos Karlstads kommun skickar du in din ansökan senast 2021-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Timvikarier sökes till ung flicka i Karlstad!

Humana AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Karlstad.

2021-10-07

Mer info

Medarbetare till Resurspoolen Funktionsstöd

Karlstads kommun söker en person till tjänsten som stödassistent i Karlstad.

2021-10-08

Mer info

Administratör till Funktionsstöd

Karlstads kommun söker en person till tjänsten som administrativ assistent i Karlstad.

2021-10-19

Mer info