Erfarna CNC-operatörer till Karlstad

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Skulle du vilja jobba inom industriell tillverkning? Industri Support Värmland AB söker just nu efter en svarvare och du kan vara den de letar efter. Om du vill arbeta heltid hos Industri Support Värmland AB, har de just nu en tjänst 6 månader eller längre som kan passa dig.

Denna tjänst finns tillgänglig i Karlstad som är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom svarvare-branschen, har Industri Support Värmland AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Söker du efter en spännande karriär som svarvare? Sök jobbet hos Industri Support Värmland AB senast söndag den tredje december 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Om företaget

För kunds räkning erbjuder vi nu en spännande möjlighet hos en marknadsledande aktör inom sin bransch. Med nyliga investeringar i toppmodern CNC-svarvteknik, inklusive en imponerande 14 meter lång maskin som hanterar arbetsstycken upp till 80 ton, har företaget en stark inriktning på innovation och teknisk utveckling. Nu söker vi en erfaren CNC-svarvare att ansluta sig till kundföretagets team.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som CNC-svarvare kommer du att spela en central roll i kundföretagets tillverkningsprocess, där arbetsstycken kan väga upp till 80 ton. Huvudansvaret är att operera kundföretagets toppmoderna CNC-svarv, som sträcker sig över 14 meter och hanterar arbetsstycken med upp till 3 meters diameter. Du kommer att ha en nyckelroll när det gäller att konfigurera, övervaka och säkerställa att maskinen presterar på topp. Din insats är avgörande för att upprätthålla hög precision och kvalitet i varje arbetsstycke kundföretaget producerar.

Din profil

Vi söker en erfaren CNC-svarvare som är redo för en spännande utmaning och inte räds att arbeta inom tung industri. För att lyckas i denna roll bör du uppfylla följande kriterier:

Du bör ha gedigen erfarenhet av CNC-svarvning, särskilt med Siemens-operativsystem. Meriterande är erfarenhet av stora svarvar, då dessa maskiner sträcker sig över imponerande 14 meter. Du är van vid enstyckesproduktion eller korta serier av tunga detaljer. Dina kunskaper inom ritningsläsning, programjusteringar, och användning av mätverktyg bör vara en självklarhet. Erfarenhet av riggning och verktygsbyten är också önskvärd. En stark arbetsmoral är avgörande, och vi letar efter någon som inte ger upp vid krångliga körningar. Du tar ansvar och visar engagemang för att säkerställa att varje detalj uppnår högsta kvalitet. Följande säkerhetsföreskrifter är av yttersta vikt, då detaljerna är tunga och kräver noggrann hantering. Om du dessutom kan arbeta i skift, då kan detta vara det perfekta jobbet för dig.

Vi genomför löpande rekrytering, så tveka inte att ansöka direkt för att säkerställa att du inte missar denna möjlighet!

Om Industrisupport

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnIndustri Support Värmland AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565737482
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvarvare
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Industri Support Värmland AB söker en person till denna tjänst som svarvare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som svarvare hos Industri Support Värmland AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfarna projektörer inom Järnväg (BEST) till Karlstad

SYSTRA AB söker en person till tjänsten som järnvägsingenjör i Karlstad.

2023-11-21

Mer info

Erfarna och blivande säljare till Karlstad

Solid Air AB söker en person till tjänsten som hemförsäljare i Karlstad.

2023-12-04

Mer info

Kyltekniker till Karlstad

Francks Kylindustri Sweden AB söker en person till tjänsten som kylmontör/kyltekniker i Karlstad.

2023-07-07

Mer info