Systemförvaltare till Systemstödsenheten

Publiceringsdatum: 2022-09-23

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionledningskontoret arbetar med övergripande och långsiktiga lednings- och utvecklingsfrågor inom alla Region Värmlands ansvarsområden. Här finns också funktioner för stöd och service. Vi samverkar också med andra samhällsaktörer, som nationella och regionala myndigheter, andra regioner, kommuner och olika intresseorganisationer.

Vill du arbeta brett med allt från användarstöd till konfiguration av informationssystem? Då har du kommit rätt! Systemstödsenheten är en del av regionledningskontorets kansliavdelning.

Vi arbetar med att stödja och underlätta regionens informationshantering genom utveckling och digitalisering av processer kopplade till regionens systemstöd för ärende- och dokumenthantering samt andra administrativa verksamhetssystem.

Arbetsbeskrivning

I din roll som systemförvaltare utgör du en viktig del av förvaltningsorganisationens kontaktyta mot användarna. Som systemförvaltare hos oss kommer du att arbeta med regionens IT-stöd för styrande dokument.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hålla utbildningar, upprätta användardokumentation, acceptanstester vid nya versioner, användarsupport samt felsökning och konfiguration. I uppgifterna ingår också att genomföra utvecklingsarbeten samt ändrings- och kravhantering.

Kvalifikationer

Akademisk examen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet från verksamhetsnära förvaltning av IT-system samt av MS Office 365. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningssystem och deltagit i utvecklingsarbete.

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är god samarbetsförmåga, hög serviceanda och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du pedagogisk, noggrann och kvalitetsmedveten. 

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION VÄRMLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000156
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSystemförvaltare
YrkesområdeData/IT

Ansökan

REGION VÄRMLAND söker en person till denna tjänst som systemförvaltare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som systemförvaltare hos REGION VÄRMLAND skickar du in din ansökan senast 2022-10-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Applikationspaketerare till Region-IT

REGION VÄRMLAND söker en person till tjänsten som systemförvaltare i Karlstad.

2022-09-13

Mer info

Leg Optiker till Synsam Mitt i City Karlstad

Synsam Group Sweden AB söker en person till tjänsten som optiker i Karlstad.

2022-06-13

Mer info

Backendutvecklare till webbyrå på distans

Noboxsolutions AB söker en person till tjänsten som backend-utvecklare i Karlstad.

2022-09-06

Mer info