Junior Javautvecklare

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Inledning

Är du mjukvaruutvecklare i början på din karriär som känner att det är dags att fylla på dina kunskaper inom arkitektur och källkod? Här erbjuds du möjlighet att få samarbeta med ledande experter inom bland annat Machine Learning och AI!  

Information om tjänsten

Vårt kundföretag räknas som en av de främsta inom ny teknik och lokalerna är vackert belägna mitt i centrala Karlstad. Möjlighet till arbete på distans erbjuds för den som önskar.

I livet som konsult ställs du ständigt inför nya och roliga utmaningar! Att vara just konsult innebär en brant utvecklingskurva med möjligheten att testa på nya branscher och teknikstackar. Du blir en del av en internationell kultur mitt i centrala Karlstad där passion för ny teknik genomsyrar hela verksamheten.

 Du erbjuds:

En stimulerande arbetsplats med härliga kollegor

Flexibel arbetsplats

Goda karriärmöjligheter

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vårt kundföretag kommer du att designa, utveckla, testa, distribuera, underhålla och framförallt förbättra programvara. Du arbetar med arkitekter om utvecklingen av tekniska lösningar och är en del av ett uppdrag med de främsta experterna inom Radio- och Cloud Native-teknik. Arbetsuppgifterna innefattar även fokus på produktkvalitet och användarupplevelse och du arbetar i enighet med ditt supportteams prioriteringar. 

För att lyckas i rollen så bör du ha ett vasst öga för öppna källkodsgrupper och vara grym i Java, Phyton eller C++. Du bör tidigare stött på CI/CDD-tekniken och ha en vilja att lyckas tillsammans med ditt team.

Vi söker dig som har:

  • Civil eller högskoleingenjör inom datavetenskap, eller motsvarande kunskapsnivå
  • Engelska flytande i tal och skrift
  • Behärskar ett eller följande språk: Java, Phyton, C++ eller GO. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till rebecca.bly@professionalsnord.se

START: November

OMFATTNING: Heltid

STAD: Karlstad 

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: rebecca.bly@professionalsnord.se , 070-8110809

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSystemutvecklare/Programmerare
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som systemutvecklare/programmerare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som systemutvecklare/programmerare hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Juniora tekniker – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

MTX Rekrytering & Bemanning AB söker tio personer till tjänsten som elmontör i Karlstad.

2021-10-04

Mer info

Junior mjukvaruutvecklare till TietoEvry i Karlstad!

Cleverex Sverige AB söker en person till tjänsten som mjukvaruutvecklare i Karlstad.

2021-10-12

Mer info

Javautvecklare

AFRY AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Karlstad.

2021-09-28

Mer info