Teckenspråkskunnig sökes till roll som pedagogiskt stöd hos Iris Hadar!

Publiceringsdatum: 2023-01-25

Brinner du för att hjälpa människor att uppnå sina mål och drömmar? Iris Hadar söker en engagerad kollega i Karlstad som vill arbeta med att tillgängliggöra utbildningsinsatser för arbetssökande som på grund av funktionsnedsättning är i behov av stöttande insatser. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande och start för tjänsten är omgående.

OM TJÄNSTEN

Nu söker Academic Work tillsammans med Iris Hadar dig som är hörande samt flytande i teckenspråk för uppdrag som pedagogiskt stöd. Iris Hadar arbetar för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser för personer med funktionsnedsättningar av olika slag. I denna roll kommer du få chans att skapa möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet genom att stötta och vägleda arbetssökande för att de ska kunna tillgodogöra sig studietekniker och bli självständiga i sitt sökande mot studier.

Resor förekommer i tjänsten.

Rollen är flexibel och kan vara på heltid eller deltid beroende på vad vi gemensamt kommer överens om.

Målet är att personen man jobbar med ska bli självständig i sitt lärare med hjälp av sina hjälpmedel och strategier som vi arbetar med tillsammans med deltagaren.

Arbetet kräver viss självständighet men du kommer att ha tillgång till kontinuerlig handledning i ditt arbete. Du behöver ingen sakkunskap inom de specifika områdena utan det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta dessa personer i deras inlärningsprocess.

#

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Som pedagogiskt stöd kommer du att stötta arbetssökande som på grund av olika kognitiva funktionsvariationer har särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i deras undervisning. I rollen kommer agera som en brygga mellan deltagare och utbildning – en stödjande funktion genom deras utbildning. Du sitter med en deltagare åt gången som läser arbetsmarknadsutbildning genom Arbetsförmedlingen.

Arbetsuppgifter som du kommer få arbeta med är bland annat:

 • Hitta studiestrategier som fungerar för deltagaren
 • Förenkla kursmaterial
 • Hantera viss administration
 • Ha en kontiuerlig kontakt med lärarna på utbildningen
 • Hitta alternativa inlärningssätt

VI SÖKER DIG SOM

 • Är hörande och flytande i teckenspråk
 • Har körkort
 • Kommunicerar på svenska obehindrat i såväl tal och skrift

Det är meriterande om:

 • Du har läst en relevant utbildning kopplat till tjänsten
 • Du har erfarenhet av att använda kognitiva hjälpmedel som exempelvis mobiler, appar eller dataprogram som stöd. Erfarenheten måste inte vara arbetsrelaterad och det behöver inte heller vara några avancerade hjälpmedel du använt dig av men vi vill att det ska stå på ditt CV vad du använt för hjälpmedel. Om du är tveksam på om din erfarenhet räcker - sök tjänsten och låt oss göra bedömningen
 • Du har erfarenhet av och en förståelse för personer som har funktionsvariationer, exempelvis inom vård- och omsorgsarbete eller skolassistent

#

Vi söker dig som är

 • Lösningsorienterad
 • Flexibel
 • Lyhörd
 • Stabil

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Diskuterbart
 • Placering: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som vårdare/arbetshandledare/boendestödjare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som vårdare/arbetshandledare/boendestödjare hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-02-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Boendestödjare sökes till vikariat på LSS boende i Karlstad

Frösunda Omsorg AB söker en person till tjänsten som stödassistent i Karlstad.

2023-01-17

Mer info

Sommar vikarie / Extra personal sökes till bingopalatset!

Karlstadalliansen söker två personer till tjänsten som bingofunktionär/bingovärd/bingovärdinna i Karlstad.

2023-01-18

Mer info

Sommarvikarier sökes till våra kunder i Karlstad

Passal AB söker fem personer till tjänsten som personlig assistent i Karlstad.

2023-01-17

Mer info