Semestervikariat ekonomi/administration

Publiceringsdatum: 2024-04-25

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? AB Rickardssons Kyl & Frys söker just nu efter en ekonomikontorist och du kan vara den de letar efter. Detta är ett jobb på deltid där AB Rickardssons Kyl & Frys letar efter någon under 11 dagar upp till 3 månader.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Karlstad då det är tjänsteorten. AB Rickardssons Kyl & Frys har just nu en ledig tjänst som ekonomikontorist. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som ekonomikontorist hos AB Rickardssons Kyl & Frys om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den femtonde maj 2024.


Jobbannons

ELON Richardsons AB består av 4 butiker i Karlstad, Arvika, Säffle och Grums. Vi har även ett dotterbolag, Elon Service i Värmland AB

Vi är i dagsläget ca 48 medarbetare. Vi är marknadsledare i Värmland och strävar hela tiden för att växa vidare med kunskap och kvalitet.

Vi söker en semestervikarie till vår ekonomi/administrationsavd på huvudkontoret i Karlstad för tiden 17/6 tom 15/8 2024. Förekommande arbetsuppgifter är tex kassaavstämningar, leverantörsreskontraarbete från registrering till kontering/avstämning mot inköp till filbetalning. Registrering leverantörsbetalningar samt kundinbetalningar. Svara i telefon, hjälpa våra kunder och butiker som understöd. Fakturering, registrering av ordrar och återkoppling till ansvarig.

Du har lätt för att ta egna initiativ, är noggrann och stresstålig, ser vad som behöver göras, är positiv och ansvarstagande.

Vi värdesätter arbetssätt hos sökande som gör att kunden känner sig nöjd både vid och efter köpet, m.a.o. ska du vara mycket serviceinriktad.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnAB Rickardssons Kyl & Frys
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5561940312
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeEkonomikontorist
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

AB Rickardssons Kyl & Frys söker en person till denna tjänst som ekonomikontorist med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som ekonomikontorist hos AB Rickardssons Kyl & Frys skickar du in din ansökan senast 2024-05-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vy bus4you i Karlstad söker bussförare för semestervikariat

Vy Buss AB söker en person till tjänsten som bussförare/busschaufför i Karlstad.

2024-04-09

Mer info

Vy bus4you i Karlstad söker bussförare för semestervikariat på deltid

Vy Buss AB söker tre personer till tjänsten som bussförare/busschaufför i Karlstad.

2024-04-30

Mer info

Javautvecklare till produkt och konsulttjänster

Knowit AB (Publ) söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Karlstad.

2023-11-29

Mer info