Kock Scandic Winn, heltid

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter ett jobb inom hotell, restaurang, storhushåll? Scandic Hotels AB är på jakt efter en skicklig kock, à la carte och du kan vara rätt person för jobbet. Vill du arbeta heltid hos Scandic Hotels AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Karlstad som är tjänsteorten. Scandic Hotels AB har just nu en ledig tjänst som kock, à la carte. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som kock, à la carte hos Scandic Hotels AB är lördag den trettioförsta augusti 2024.


Jobbannons

Nu söker vi en kock till Scandic Winn.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnScandic Hotels AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562991009
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKock, à la carte
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Scandic Hotels AB söker en person till denna tjänst som kock, à la carte med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som kock, à la carte hos Scandic Hotels AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

kock

Oriental i Karlstad AB söker en person till tjänsten som kock, à la carte i Karlstad.

2024-04-10

Mer info

kreativ kock till GuldApan

Pitcher's i Karlstad AB söker en person till tjänsten som kock, à la carte i Karlstad.

2024-06-11

Mer info

Kock till Julins Backyard Barbecue

Julins Restaurangverksamheter AB söker en person till tjänsten som kock, à la carte i Karlstad.

2024-06-25

Mer info