Löneadministratör 80% till Valmet

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter ett jobb inom administration, ekonomi, juridik? Poolia Sverige AB är på jakt efter en skicklig löneadministratör/lönekonsult och du kan vara rätt person för jobbet. Poolia Sverige AB söker en medarbetare på deltid som vill arbeta 11 dagar upp till 3 månader. Kan det vara du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Karlstad. Poolia Sverige AB har just nu en ledig tjänst som löneadministratör/lönekonsult. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Poolia Sverige AB letar efter erfaren löneadministratör/lönekonsult som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den tjugoåttonde juli 2024.


Jobbannons

Är du en noggrann, erfaren och pålitlig person som tycker om siffror? Har du tidigare erfarenhet av arbete i AGDA PS? Då kan du vara helt rätt person för tjänsten!

Vi söker nu en löneadministratör på 80% för ett kortare uppdrag hos Valmet i Karlstad.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start augusti/september och uppdraget förväntas pågå 2 månader framåt, med eventuell möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör arbetar du med att konvertera bankkonton till EBAN-konton och integrera dessa med Visma-systemet. Du kommer att förbereda all nödvändig data för konverteringen och säkerställa en smidig övergång samt korrekt synkronisering av all information.

Dessutom kommer du att ansvara för att registrera anställda i lönesystemet och se till att alla uppgifter är korrekt registrerade. Det ingår också i ditt arbete att hantera AGDA PS och förstå komplexa lokala avta, allt för att säkerställa att löneadministrationen sköts på bästa möjliga sätt.

Omfattning: Deltid, 80%

Start: Önskad start i augusti/september 2024

Arbetet sker på plats på Valmets kontor på Lamberget i Karlstad.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av löneadministration. Du har tidigare erfarenhet av arbete i AGDA PS och har lätt för att lära dig nya system. Därtill talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

För att trivas i rollen behöver du vara en driven och strukturerad person som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och att arbeta noggrant med detaljer. Att vara grundlig och göra saker ordentligt är viktigt för dig, och du lämnar aldrig något ogjort. Du trivs i en att arbeta i team, har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att bidra till ett trevligt arbetsklimat.

Om verksamheten

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With over 19,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnPoolia Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5564267655
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLöneadministratör/Lönekonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Poolia Sverige AB söker en person till denna tjänst som löneadministratör/lönekonsult med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som löneadministratör/lönekonsult hos Poolia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Löneadministratör till uppdrag i Karlstad

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som löneadministratör/lönekonsult i Karlstad.

2024-06-19

Mer info

Löneadministratör för ett kortare uppdrag

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som löneadministratör/lönekonsult i Karlstad.

2024-06-10

Mer info

Ekonomistudent? Vi söker just nu löneadministratör på deltid

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som löneadministratör/lönekonsult i Karlstad.

2024-06-24

Mer info