Utvecklingsledare till område Vårdkvalitet

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter anställning inom hälso- och sjukvård? Ett spännande jobb som specialistläkare hos REGION VÄRMLAND väntar på dig - varför inte söka idag? REGION VÄRMLAND behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Karlstad då det är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos REGION VÄRMLAND i rollen som specialistläkare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Söker du efter en spännande karriär som specialistläkare? Sök jobbet hos REGION VÄRMLAND senast söndag den artonnde augusti 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Är du en specialist inom allmänmedicin som brinner för utvecklingsarbete och kvalitetsförbättring inom vårdsektorn? Då kan du vara den vi söker som utvecklingsledare inom område vårdkvalitet! I denna spännande roll kommer du att vara en nyckelperson i att forma en effektiv och patientsäker primärvård med korta beslutsvägar och gemensam helhetssyn.

Sök tjänsten idag och bli en del av vårt team!

Din arbetsplats

Område vårdkvalitets uppdrag är att stödja vårdens verksamheter såväl strategiskt som operativt. Område vårdkvalitet bidrar med expertstöd och ledning i frågor som rör patientsäkerhet, klinisk forskning, utbildning, samverkan, processbaserat utvecklingsarbete samt teoretiskt och praktiskt kunskapsstöd. Det görs i nära samarbete med vårdens verksamheter och stödfunktioner samt i samverkan med externa aktörer.

Dina arbetsuppgifter

Du ska aktivt bidra till att forma en öppenvård med förutsättningar för effektiv ledning och styrning med korta beslutsvägar och gemensam helhetssyn. Uppdraget omfattar även att ingå i olika typer av medicinska råd, arbetsgrupper och processer. I uppdraget som utvecklingsledare är du medicinskt sakkunnig distriktsläkare och en del av den lokala kunskapsstyrningsorganisationen AKO (Allmänläkarkonsult) för allmänmedicin. 

Arbetsuppgifterna består av att utarbeta och implementera vårdöverenskommelser mellan allmänmedicins kompetensområde och andra medicinska specialiteter inom Region Värmland, kommuner och övriga samarbetspartners, samt utarbetande och implementering av arbetssätt inom det allmänmedicinska kompetensområdet. Utöver det ska du stödja vårdvalsenheten med medicinsk kompetens samt arbeta med kvalitetsutveckling och kvalitetsuppföljning inom ramen för vårdvalet.

Tjänsten är ett 4-årigt förordnande.

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Ditt intresse och engagemang för utvecklingsarbete är viktigt då vi är inne i en intensiv utveckling av område öppenvård. Du har god förmåga att samverka och bygger relationer samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 

Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 

Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 

Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION VÄRMLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000156
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSpecialistläkare
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION VÄRMLAND söker en person till denna tjänst som specialistläkare med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som specialistläkare hos REGION VÄRMLAND skickar du in din ansökan senast 2024-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Skylttillverkare med svetskompetens

Industri Support Värmland AB söker en person till tjänsten som skylttillverkare i Karlstad.

2024-06-26

Mer info

Hovmästare till Pinchos Karlstad

Pincho Nation AB söker en person till tjänsten som hovmästare i Karlstad.

2024-01-29

Mer info

Biträdande restaurangchef till Pinchos Karlstad

Pincho Nation AB söker en person till tjänsten som hovmästare i Karlstad.

2024-01-29

Mer info