Undersköterska Hemtjänst - Bli en del av oss!

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Attendo Sverige AB genom att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering. Attendo Sverige AB söker för närvarande efter personal på deltid för en tjänst 6 månader eller längre. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna position är tillgänglig i Karlstad. Attendo Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Har du vad som krävs för att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Attendo Sverige AB? Ansök innan måndag den trettionde september 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Här arbetar engagerade och duktiga medarbetare veckans alla dagar. Här finns en god kamratskap där alla hjälper och stöttar varandra så att de kunder som anlitar oss får det så bra som möjligt.

För oss är kunden viktig och behandlas med respekt och värme. Medarbetarna arbetar med hög kvalitet och har stöd av rutiner och riktlinjer i sitt arbete. Basal hygien extra viktig och alla nyanställda får utbildning i detta för att känna sig trygga med hur skyddsutrustning ska hanteras.

Verksamheten finns i Karlstad och har hela kommunen som upptagningsområde och möter kunderna mellan 07.00-22.00, veckans alla dagar.

Beskrivning av tjänsten

Vi arbetar med att ta tillvara på varje individs styrkor och förmågor och utgår från deras särskilda behov och önskemål.

Du ansvarar för att ge kunderna en god vård och omsorg av hög kvalitet

Detta omfattar bland annat, personlig omvårdnad och omsorg, att tillvarata kundens egna resurser. Aktivering och social samvaro med kunderna samt utevistelse, att förbereda, laga och servera måltider, tvätt av kläder och städ hemma hos kunden. Dokumentation enligt Sol, samt läkemedelsdelegering

Du kommer att arbeta med ambitiösa kollegor som har nära till skratt.

Om dig

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

  • Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p
  • Yrkesbevis från Socialstyrelsen eller intyg från nuvarande/tidigare arbetsgivare gällande tillsvidareanställning som undersköterska.
  • Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
  • God datorkunskap/datorvana
  • Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
  • Körkort B är meriterande
  • Cykelvana är ett krav

Vill du veta mer om vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film. Länk till film

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnAttendo Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5561485169
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Attendo Sverige AB söker en person till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Attendo Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-09-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterska Hemtjänst - Bli en del av oss!

Attendo Sverige AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Karlstad.

2024-04-08

Mer info

Undersköterska Hemtjänst - Bli en del av oss!

Attendo Sverige AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Karlstad.

2024-07-12

Mer info

Avdelningschef till Öron-, näsa- och halskliniken

REGION VÄRMLAND söker en person till tjänsten som enhetschef, offentlig förvaltning i Karlstad.

2024-07-10

Mer info